Välkommen Quentin!

  • 13 apr 2021

OK Ravinen hälsar ytterligare en ny löpare välkommen! Denna gång är det Quentin Rauturier som vi har glädjen att presentera som ett nytillskott till vår grupp av löpare.

Vi bad Quentin själv berätta lite om sig själv och varför han valt att springa för Ravinen, och vad han tror att han själv kommer bidra med till laget och till klubben. Så här berättar Quentin (på utmärkt svenska!):

”Jag är 25 år gammal, född 1996, och kommer ifrån Lyon i Frankrike. Jag har vuxit upp i närheten av Paris. Jag bor i Sickla just nu, och gör min Master Thesis (masteruppsats, reds anm) inom vågenergi hos Corpower Ocean i Hägersten till sommaren. Jag kommer flytta till Sverige definitivt när jag är klar med min Master om tre månader, och behöver då en svensk klubb att tävla för. Jag lärde känna Emil Granqvist när vi bodde tillsammans i Trondheim i ett år. Jag tränar också ganska ofta med Gustav sedan juli förra året. Ravinens herrlag ser starkt ut, så det kändes som det var mycket positivt i Ravinen för mig!

Jag springer ganska mycket, men jag tycker om att cykla och åka skidor också. Annars lyssnar jag gärna på musik, oftast hip hop eller R&B. Jag tycker också om att titta på serier! Jag tror jag kan göra herrlaget på stora stafetter ännu bättre. Speciellt nattsträckor, och förstasträckor. Jag hoppas att jag kommer få ett bra gäng att tävla med och resa med och mycket bra träningsläger!”

Vi tackar Quentin för det – vi tror också du kommer göra oss som lag och klubb bättre på flera sätt! Varmt välkommen!