Vuxen-motions-grupp med nybörjarkurs

  • 3 mar 2023
  • publikt

Denna vårsäsong återvänder den populära vuxen-motionsgruppen med orienteringsträningar på torsdagar från klubbstugan med fokus på orange och gul nivå för vuxna.

Vi tränar orientering med utgångspunkt i gemenskap, utveckling och glädje. Alla medlemmar och nya är välkomna, oavsett hur länge du orienterat ;-) Det finns alltid något att lära sig, eller lära ut!

Preliminär säsongsstart 13 april. Sedan kör vi ca 8 tillfällen på torsdagar kl. 18 fram till sommaren.

_________________________

Nybörjare rekommenderas att vara med på särskild nybörjarkurs med instruktioner och uppföljning de första två gångerna. Sedan tränar vi tillsammans och lär av varandra och med hjälp av gruppens ledare.

Anmäl dig till motions-träningsgruppen och vuxen-nybörjarkursen via denna länk! LÄNK

__________________________

Nytt för i år är att vi bildat en särskild motions- och bredd-kommitté som kommer ansvara för att hålla ihop gruppens verksamhet, men också se till att vi tillsammans kan delta på stafetter och få fler som deltar på roliga tävlingar i Stockholmsområdet. Vi hoppas att det ska bli riktigt roligt att göra detta tillsammans!

PS. Du som varit med förut kan tjuvstarta säsongen redan 26 mars, på vårens upptakt: Måsenstafetten. Läs mer om och anmäl dig till att vara med och springa i ett av de öppna motions-lagen här.

Länk: Tips för nybörjare och dig som vill utvecklas som orienterare (Svenska Orienteringsförbundets digitala plattform)

 

Kontaktperson för vuxen-motions- och nybörjar-gruppen: Ingrid Arvidsson

Skribent av denna nyhet: Anette Önerud