Veckan som var

  • 2 apr 2023
  • publikt

Ravinens medlemmar säljer nu Naturpasset, som vi satte ut i veckan. Förra helgen var det även upptaktsdag för ungdomar och Måsenstafetten med säsongens första seger. Se instagram.

 

Ny säsong och Ravinen vänder verkligen ansiktet utåt med buller och bång. Den externa bilden av Ravinen skapar vi genom vad vi gör, samt våra klubbkläder och Ravinenstugan, och det förstärker vi via medier. Veckan som var bjöd på höjdpunkterna

 

 

Intervjuer

Natt på 10mila 2024 - vad tycker Ravinens damer?

https://www.instagram.com/p/CqdZL0wM8gI/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

 

 

Upptaktsdag för ungdomarna

Lördagen 25/3 samlades Ravinens stora ungdomsgäng vid GIH för att i riktigt ruskväder ha en gemensam upptaktsdag för orienteringssäsongen. Det bjöds på aktiviteter både inomhus och utomhus och många glada miner! 

https://www.instagram.com/p/CqSJo41M0fy/

 

Upptaktshelg för junior och senior - och stafettseger direkt!

Klubbens äldre ungdomar, juniorer och seniorer hade istället en hel upptaktshelg i Nyköping för både deltagande i tävlingar, träningar och sociala aktiviteter. En väldigt härlig helg med många skratt, trots rejält bitigt väder även här. 

Lägret avslutades med deltagande i Måsenstafetten, där Ravinen hade många lag med i både herr-, dam-, ungdom- och motionsklass. Herrarnas förstalag visade god form direkt i årets första stafett och vann överlägset!

https://www.instagram.com/p/CqQtR3UsUPZ/

 

 

Ravinen har en extern kanal per medieplattform. Mest levande just nu är Instagram. Det fungerar alltid för hackers att titta på vad som finns där utan att vara inloggad, men för en vanlig användare kan det vara så att det fungerar till en början men sedan kommer man bara till loginsidor.