OK Ravinen tilldelas priset "Inspirerande idrott"

  • 23 maj 2024
  • publikt

Föreningen Sveriges Centralförening för Idrottens Främjande (SCIF) har för första gången delat ut priset "Inspirerande idrott". OK Ravinen tilldelas priset och prissumman på 100 000 kr. 

Under våren har nominering kunnat skickats in till SCIF och bland hundratals nominerade föreningar vinner OK Ravinen priset tillsammans med Åsarna IK (sidkor) och Helsingborgs simsällskap. Prissumman är 100 000 kronor till vardera förening. 

OK Ravinen tilldelas priset utifrån kriteriet att "föreningen uthålligt, över många år, ska ha bidragit till att aktiva har uppnått hög internationell nivå.". Priset är alltså ett kvitto på den fantastiska utvecklingsmiljö som finns och har funnits i klubben under mycket lång tid. Alla ungdomsledare, junior- och seniorledare, träningssamordnare och övriga medlemmar i klubben som haft ansvarsroller har sin del i att OK Ravinen tilldelas detta pris. Stort tack till alla era insatser!

Torsdag 30/5 kommer vi att fira utmärkelsen av detta pris i samband med torsdagsträningen. Vi uppmärksammar utmärkelsen gemensamt klockan 18, genomför sedan en ordinarie torsdagsträning i respektive grupp innan vi firar med extra lyxig torsdagsfika efter träning. Förhoppningsvis är det många medlemmar med vid träningen och firandet, vi ses då!

Du kan läsa mer om priset hos SCIF.