Ett festligt firande!

  • 2 jun 2024
  • publikt

Vilket härligt firande vi fick i torsdags då priset "Inspirerande idrott" delades ut till OK Ravinen i samband med torsdagsträningen!

I torsdags (30/5) samlades uppemot hundra medlemmar för att inte bara delta på torsdagsträning i vanlig ordning, utan också för att fira utdelningen av priset "Inspirerande idrott" som OK Ravinen tilldelats av Sveriges Centralförening för Idrottens Främjande (SCIF). 

Vid utdelningen var Anna Laurell Nash från SCIF närvarande och överräckte en check på prissumman 100 000 kronor till ordförande Ulf Lennheden. Efter en härlig träning, där bland annat våra juniorer och seniorer följde upp ungdomarna, firades priset med tårta i samband med klubbfikat. 

Styrelsen i OK Ravinen kan inte nog understryka att detta är ett pris som klubben får tack vara alla medlemmars delaktighet under flera decennier. Det är tack vare er det har funnits och fortfarande finns sådan fantastisk verksamhet för våra ungdomar att kunna utvecklas hela vägen till internationell toppnivå. Tack till er alla!

/OK Ravinens styrelse