Nu börjar säsongen 2022!

  • 28 feb 2022

Vi har haft årsmöte och planerat klubbens verksamhet för ytterligare ett år. Och snart är det dags! Läs mer här om när vi drar igång och vad som gäller.

Aktivitetskalendern

Ravinens vårtorsdagsträning börjar den 7 april, men redan 22 mars börjar teknikträningen på tisdagar. Gympan fortsätter mars ut och långpassen pågår till 19 mars. Du hittar hela programmet och alla aktiviteter i vår aktivitetskalender på hemsidans förstasida (i vänster-spalten).

Årsmötet osv.

Nyligen hade vi årsmöte, då vi fastställde planering, ekonomi och våra förtroendevalda personer inför det kommande året. Eftersom vi sparat lite pengar på minskat tävlande under corona så har vi lagt en offensiv budget där vi bland annat kommer investera i klubbstugan, och tror på stort deltagande på stafetter och tävlingar. Läs mer om den under årsmöteshandlingar.

Medlemsavgifter och tävlingsavgifter

På årsmötet fastställde vi medlems- och tävlingsavgifterna. (länk till detaljerad info om hur mycket du ska betala och till vilket konto - på denna sida) - viktigt att notera: 

  • Medlemsavgift ska vara betalad senast 1 april innevarande år för att vara giltig. Om den ej är betalad riskerar du att inte längre få tillgång till Eventor och därmed inte kunna anmäla dig till tävlingar och stafetter. Ska vara betalad för att få springa stafetter för Ravinen.
  • Tävlingsavgift (fast pris för alla upp till 28 år) ska vara betalad senast 1 april för att gälla. I annat fall kommer du att få betala alla dina tävlingar själv under året. (obs! Alla vuxna betalar alla egna tävlingar själv i slutet på året, om dessa ej är betalade från föregående år kan du inte anmäla dig till nya tävlingar.)

Om du har frågor om något i denna nyhet kan du alltid vända dig till e-kansli@ravinen.org så skickar vi din fråga till rätt person.

PS. Du vet väl att Ravinen är medlem i Skidförbundet och Friidrottsförbundet också, så du kan tävla för Ravinen på löplopp, skidlopp och andra tävlingar inom dessa förbund.